feature-img

Stockholms Elmontör AB

Stockholms Elmontör AB är företaget för dig som behöver service av något relaterat till din elektricitet. Det inkluderar bland mycket annat olika typer av elektriska installationer där belysning bara är ett av många exempel. Utöver detta genomför vi även omtrådningar av lägenheter, samt byten av elcentraler och armaturer. Vi är helt enkelt det perfekta alternativet för dig som bor eller är verksam i Stockholm med omnejd och har ett el-relaterat ärende du behöver hjälp med!

Vår adress

Vi på Stockholms Elmontör AB har vårt kontor på Sjödalsvägen 15 i Huddinge. Har du vägarna förbi? Då är du självklart varmt välkommen till att komma och besöka oss. Meddela oss dock gärna om detta på förhand så att vi kan försäkra oss om att någon ur vår personal är på plats för att hälsa dig välkommen!

feature-img

Kontakta oss

Du kan kontakta oss på Stockholms Elmontör AB på flera olika sätt och vis. Det smidigaste sättet är att ringa oss eftersom vi då kan ge dig svar på dina frågor på direkten. Du kan dock även kontakta oss via denna sida, detta genom att använda dig av något av kontaktformulären. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify